De 7 Provinciën
YDesign

Over ons

Y- DESIGN en De 7 Provinciën

 

Zo is het met de werkwijze; één aanspreekpunt van concept tot en met de oplevering, vaste afgesproken prijzen, geen tussentijdse verrassingen en duidelijke en heldere communicatie.

 

Y-DESIGN - de ontwerptak

 

Bij ons kunt u terecht als u een grote of kleine verbouwing wilt realiseren in uw huis, kantoor of bedrijfsruimte, of als u veranderingen wilt aanbrengen in het in- of exterieur van een ruimte. Ons ontwerpbureau Y-DESIGN luistert aandachtig naar uw wensen, is op de hoogte van de wet- en regelgeving en creëert en realiseert samen met u het ontwerp. Onze ontwerpen zijn functioneel en hebben een fraaie uitstraling. Uiteraard is de afwerking steeds van heel hoog niveau.

 

De 7 Provinciën - de uitvoeringstak

 

Aannemersbedrijf De 7 Provinciën neemt de volledige bouwkundige uitvoering van het ontwerp op zich. We bouwen en garanderen top kwaliteit en maatwerk. We vinden dat u daar als klant recht op heeft. Naast bouwen en verbouwen voeren wij ook onderhoud en reparaties uit in en aan bestaande en bouwwerken en constructies.
Duurzaam; we kiezen het liefst voor duurzame materialen. Beton, staal, natuursteen, hout en RVS (roestvrijstaal). Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu en gezondheid. In deze tijd is duurzaam al bijna geen keuze meer. De milieuvoorschriften geven de richting al aan.

 

Goed in onroerend goed

 

De 7 Provinciën wordt vaak ingeschakeld als aankoop makelaar van onroerend goed. Het kan dan gaan om een woning, loft, appartement of een bedrijfsruimte. Door onze expertise op bouwkundig gebied kunnen we een object ook bekijken op mogelijk (verborgen) gebreken, onderhoud en kosten van een eventuele verbouwing. We verzorgen het gehele aankooptraject. We bezichtigen, adviseren, we doen de prijsonderhandeling tot en met de notariële overdracht. Bij ons weet u als koper waar u aan toe bent en komt u beslist later niet voor verrassingen te staan.
 

 

Hoe het allemaal begon in 1995

 

Eigenaar en oprichter van het bedrijf is Klaas Timmer. Met een civieltechnische opleiding en brede ervaring in de bruggenbouw heeft hij de basis gelegd voor het ‘degelijk bouwen’. De opleiding en ervaringen in de bruggenbouw is ‘de brug’ geweest naar een aanvullende creatieve opleiding. Een vruchtbare combinatie die een chemie heeft doen ontstaan tussen het creëren van het ontwerp en de maatwerk uitvoering in de praktijk. Zo ontstonden in 1995 Aannemersbedrijf De 7 Provinciën en het ontwerpbureau Y-DESIGN.

Met een extra specialisatie in het ontwerpen en de bouw van glazen vloeren en puien heeft hij zijn werk heel transparant gemaakt. Werken met glas is hoogwaardig maatwerk en het resultaat schuilt in de perfectie, niets blijft namelijk verborgen.

Zo is het met de werkwijze; één aanspreekpunt van concept tot en met de oplevering, afgesproken prijzen, geen tussentijdse verrassingen en duidelijke en heldere communicatie.

Onze kracht ligt in het onderscheiden zijn in het creëren van oplossingen.